...

2022-2023 BAHAR YARIYILI 1. VE 2. YEDEK LİSTEDEN KAYITLARIN UZATILMASI

1. yedek listeden kayıt hakkı kazanıp öğrenci harcını yatıramayan öğrenciler için kayıt tarihi 30.01.2023’e uzatılmıştır. Öğrencilerin güncel kredi saat ücretlerinde belirtilen dönemlik harç tutarlarını "Türkiye İş Bankası Çukurova Üniversitesi Şubesi"nde yer alan Enstitümüz hesabına öğrenci numaralarını mutlaka belirterek serbest ödeme seçeneğiyle yatırmaları gerekmektedir. Harç tutarları banka sisteminde görülmediğinden dönemlik tutar sadece serbest ödeme seçeneğiyle öğrenci numarası belirtilerek yatırılabilmektedir. Havale/EFT seçeneği bulunmamaktadır.

1. yedek listedeki öğrencilerin kayıt işlemleri 30.01.2023 tarihinde mesai bitimine kadar Enstitümüz Öğrenci İşleri Biriminde (Çukurova Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Yeni Binası Doğu Girişi Zemin Kat, Güney Kampüs Yolu Balcalı, Sarıçam/ADANA - Yol tarifi için tıklayınız) Covid-19 önlemleri çerçevesince yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin
 Kesin Kayıt Bildirim Formunu ıslak imzalı olarak formda istenen belgelerle birlikte Enstitümüz Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

1. Yedek Listedeki Öğrencilerin kayıt yaptırmaması durumunda 2. Yedek Listedeki Öğrencilerin ilanı 31.01.2023 tarihinde Enstitümüz web sitesinde yapılacaktır. 2. Yedek Listeden kayıtlar 01.02.2023 tarihinde gerçekleştirilecektir.