Duyurular

...

2022-2023 BAHAR YARIYILI YEDEK LİSTEDEN KAYITLAR VE 1. YEDEK LİSTE

 

2022-2023 Bahar Yarıyılında Enstitümüz programlarında boş kalan kontenjanlar için yedek listeden kayıtlar aşağıdaki takvime göre yapılacaktır:

 

1. Yedek Listedeki Öğrencilerin Kayıtları: 27.01.2023

 

2. Yedek Listedeki Öğrencilerin İlanı: 28.01.2023

 

2. Yedek Listedeki Öğrencilerin Kayıtları: 30.01.2023

 

 

 

1. Yedek Listedeki Öğrencilerin Kayıtları:

 

1. Yedek Öğrenci Listesi için tıklayınız.

(Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereği isimler maskelenmiş durumdadır. Aday numaranız ile adınız ve soyadınızın ilk iki harfini kontrol ederek sonucunuzu öğrenebilirsiniz.)

 

1. Yedek Listedeki Öğrencilerin kayıt işlemleri 27.01.2023 tarihinde mesai bitimine kadar Enstitümüz Öğrenci İşleri Biriminde (Çukurova Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Yeni Binası Doğu Girişi Zemin Kat, Güney Kampüs Yolu Balcalı, Sarıçam/ADANA - Yol tarifi için tıklayınız) Covid-19 önlemleri çerçevesince yüz yüze gerçekleştirilecektir.


Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 
Kesin Kayıt Bildirim Formunu ıslak imzalı olarak formda istenen belgelerle birlikte Enstitümüz Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

 

"Tezsiz Yüksek Lisans" ya da "Uzaktan Eğitim" Programlarına kayıt yaptıracak öğrencilerin harç tutarlarını öğrenci numaralarını mutlaka belirterek "Türkiye İş Bankası Çukurova Üniversitesi Şubesi"nde yer alan Enstitümüz hesabına yatırarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Harç tutarları sadece ilgili banka şubelerinden yatırılmakta olup havale/EFT seçeneği bulunmamaktadır. Harç tutarları için güncel kredi saat ücretleri incelenmelidir. Tezsiz yüksek lisans/uzaktan eğitim öğrencileri bir dönemde 15 kredilik ders almalıdır.

 

 

1. Yedek Listedeki Öğrencilerin kayıt yaptırmaması durumunda 2. Yedek Listedeki Öğrencilerin ilanı 28.01.2023 tarihinde Enstitümüz web sitesinde yapılacaktır. 2. Yedek Listeden kayıt için adayların yapılacak olan duyuruyu takip etmeleri gerekmektedir.