...

2020-2021 GÜZ YARIYILI GİRİŞ SINAV SONUÇLARI VE KESİN KAYIT BİLGİLERİ

2020 - 2021 Güz Yarıyılı Lisansüstü Sınavı sonuçlarını görmek için tıklayınız.

Yedek öğrenciler için numara verilmemiş olup bu öğrencilere kayıt hakkı kazanmaları durumunda numara verilecektir

Kayıt işlemleri Enstitümüz Öğrenci İşleri Biriminde (Çukurova Üniversitesi, İİBF, 2. Blok, Zemin Kat) Covid-19 önlemleri çerçevesince
yüz yüze gerçekleştirilecek olup kayıt için Enstitümüze gelecek öğrencilerin gerekli önlemleri alması ve maske takması gerekmektedir.

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 21.09.2020 - 25.09.2020 tarihleri arasında "Kesin Kayıt Bildirim Formunu" ıslak imzalı olarak formda istenen belgelerle birlikte Enstitümüz Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri gerekmektedir. YDS belgesi olmadığı için ilgili programa şartlı kabul edilen öğrencilerin, 27 Eylül 2020 tarihli YDS sınav sonucunun açıklanmasından itibaren 5 gün içinde mesai bitimine kadar yabancı dil puanına ilişkin belgeyi Enstitümüze ibraz etmeleri gerekmektedir.

Asil listeden kazananların kayıt yaptırmamaları durumunda yedek listedeki öğrencilerin kayıtları 29.09.2020 - 01.10.2020 tarihleri arasında yukarıda belirtildiği şekilde yapılacaktır.

"Tezsiz Yüksek Lisans" ya da "Uzaktan Eğitim" Programlarına kayıt yaptıracak öğrencilerin harç tutarlarını
öğrenci numaralarını mutlaka belirterek "Türkiye İş Bankası Çukurova Üniversitesi Şubesi"nde yer alan Enstitümüz hesabına yatırarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Harç tutarları için güncel kredi saat ücretleri incelenmelidir.

Yeni kazanan öğrenciler kesin kayıtların ardından ders kayıtlarını 28 Eylül - 02 Ekim 2020 tarihleri arasında http://otomasyon.cu.edu.tr/sosyal/ogrenci/ adresindeki otomasyon sisteminden

Kullanıcı No:

Öğrenci Numarası